
Dispositivos y accesorios
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
Prep. 15min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
ground turmeric1 tsp
-
salt2 tsp
-
chicken drumsticks, skin on (see Tips)1500 g
-
dried red chillies deseeded6 - 12
-
warm water for soaking
-
garlic cloves4
-
eschalots80 g
-
lemongrass white part only1 stalk
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
water220 g
-
vegetable oil80 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
tomato paste200 g
-
white sugar1 tbsp
-
brown onion cut into thin slices (5 mm)120 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
572.2 kcal /
2403.1 kJ
Proteína
46.2 g
Grasa
37.3 g
Carbohidratos
14.1 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
8.6 g
Sodio
1152.8 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chicken Rendang
45min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nasi Lemak
45min
Char Kway Teow
15min
Masala Squid
25min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Steamed Fish
45min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min