
Dispositivos y accesorios
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Coconut paste (Kerisik)
-
frozen grated coconut thawed (see Tips)300 g
Chicken
-
eschalots100 g
-
garlic cloves5
-
lemongrass white part only, bruised2 stalks
-
piece fresh turmeric peeled10 cm
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
piece fresh galangal peeled5 cm
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves4
-
vegetable oil50 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
coconut milk100 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
salt1 tsp
-
brown sugar20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)1200 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
906.4 kcal /
3806.7 kJ
Proteína
57.3 g
Grasa
67.7 g
Carbohidratos
15 g
Fibra
10.5 g
Grasa saturada
33.5 g
Sodio
786.7 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chicken Rendang
45min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Nasi Lemak
45min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Lemak
45min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min