Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli soy sauce
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves (see Tips)
- 6 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g tomato ketchup
- 200 g dark soy sauce or kecap manis
- 100 g water
- 1 tbsp brown sugar, to taste
Soup and chicken
- 500 g chicken breast fillets, cut into quarters
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 100 g eschalots
- 50 g vegetable oil
- 1220 g water
- 2 star anise
- 8 whole cloves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- 1500 g sticky rice cakes (Nasi impit), cut into cubes (2 cm) or 800 g vermicelli noodles, cooked (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2856.6 kJ / 680.1 kcal
- Proteína
- 30.4 g
- Carbohidratos
- 108.7 g
- Grasa
- 12.3 g
- Grasa saturada
- 1.6 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sodio
- 3001.4 mg
Recetas alternativas
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20 min
Tom Yum Goong
30 min
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Masala Squid
25min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Char Kway Teow
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min