Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken
- 500 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3-4 cm)
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp garam masala
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp ground ginger
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 140 g natural yoghurt
- ½ tsp sea salt
Sauce
- 20 g extra virgin olive oil
- 120 g onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 cardamom pods
- 300 g tomatoes, cut into pieces
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp sweet paprika
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 250 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp raw almonds
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp sea salt
- 200 g water
- 300 g short dried pasta or tagliatelle pasta
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to garnish (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3323.6 kJ / 794.4 kcal
- Proteína
- 43.6 g
- Carbohidratos
- 75.4 g
- Grasa
- 36.3 g
- Grasa saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sodio
- 588 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Low waste chicken lasagne
1h 30 min
Chilli with rice
50 min
Lamb sausage ragu
30 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Creamy beef curry
1h 15 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Tandoori chicken pizza
1h 30 min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
"Marry me" chicken pasta
30 min