Dispositivos y accesorios
HongKong Style Soy Braised Chicken
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4330.5 mg
Proteína
20.1 g
Calorías
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Grasa
14.5 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
3.1 g
Carbohidratos
38.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Open Cooking
32 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kimchi Tofu Soup
35min
KL Hokkien Noodles
35min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Pandan Sponge Cake
1h
Hot Dog Buns
2h
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Beef Rendang
1h 35min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Ayam Balado
45min
Salt Bread
2h
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Ninguna calificación
Curry Fish Head
Ninguna calificación