Dispositivos y accesorios
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Prep. 15min
Total 25min
6 portion
Ingredientes
-
red bell pepper quartered, stem and seeds removed4
-
onion sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic clove2
-
olive oil to drizzle and rub
-
beef flank steak910 gram
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
salt½ teaspoon
Red Pepper Sauce
-
olive oil115 g
-
salt to taste½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
461 mg
Proteína
35 g
Calorías
1900 kJ /
454 kcal
Grasa
32 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Summer BBQ
13 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Caprese Frittata
30min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Spiralized Apple Fritters
35min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Classic Pancakes
50min