Dispositivos y accesorios
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
130.9 mg
Proteína
6 g
Calorías
1152 kJ /
274.3 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
3.8 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chicken and Mushroom Rice
30min
Spaghetti Carbonara
40min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Potato Gratin
1h 10min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Berry Duo
10min