Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1291 kJ / 308 kcal
- Proteína
- 41.76 g
- Carbohidratos
- 1.33 g
- Grasa
- 16.09 g
- Fibra
- 0.55 g
En colecciones
Recetas alternativas
Celé kuřátko na pomerančích
1h 25min
Medovo – ořechový chléb
3h 50min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Žampiony v octu
Ninguna calificación
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30min
Žampiónový krém s estragonem
Ninguna calificación
Indické kuře v jogurtu
1h
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Čokoládový dort
13h 45 min