Dispositivos y accesorios
Geraardbergse Mattentaarten
Prep. 1h
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1018.3 mg
Proteína
29.3 g
Calorías
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Grasa
68.9 g
Fibra
9.4 g
Grasa saturada
29.5 g
Carbohidratos
110.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Ninguna calificación
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Ninguna calificación
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Ninguna calificación
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Ninguna calificación
Paaspastei
Ninguna calificación
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Groene biscuittaart
Ninguna calificación
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Wit Brood
Ninguna calificación