Dispositivos y accesorios
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Prep. 15min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
771 mg
Proteína
23 g
Calorías
2730 kJ /
652 kcal
Grasa
33 g
Fibra
5.3 g
Grasa saturada
14 g
Carbohidratos
67 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ready, Set, Cook!
8 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Ninguna calificación
Balletjes met dadels en noten
Ninguna calificación
Spaghetti Bolognese
40min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Vegan Lasagne met Linzen
Ninguna calificación
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Veenbessen-chocolade cakemix
Ninguna calificación
XXL kip pastei
1h 55min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Ninguna calificación
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min