Korean Fried Chicken

Korean Fried Chicken

5.0 1 valoración
Prep. 1h
Total 3h 40min
6 portion

Ingredientes

Chicken
  • garlic cloves
    3
  • ginger, fresh peeled, and thinly sliced
    2 cm
  • all purpose white flour
    115 g
  • cornstarch
    3 tbsp
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • sea salt
    1 tbsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • chicken wings
    1550 g
Sauce
  • garlic cloves
    7 - 8
  • ginger, fresh peeled and thinly sliced
    3 cm
  • golden brown sugar
    70 g
  • rice vinegar
    85 g
  • honey
    85 g
  • Korean chilli paste to taste
    45 - 70 g
  • ketchup
    45 g
  • soy sauce, dark
    30 g
  • sesame oil
    30 g
  • vegetable oil for deep frying
  • sesame seed, any colour to garnish
    1 ½ tbsp
  • green onions thinly sliced, to garnish
    3

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1888.1 mg
Proteína 48.6 g
Calorías 4190.8 kJ / 1001.6 kcal
Grasa 67.7 g
Fibra 2.1 g
Grasa saturada 13 g
Carbohidratos 51.2 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...