Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 artyčoků, fialových, očištěných, na poloviny
- 70 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 600 gramů vody
- 3 špetky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 20 gramů staršího pečiva
-
20
gramů pecorina, na kousky (2 cm)
o 20 gramů sýru parmazánu, na kousky (2 cm) - 10 lístků čerstvé máty, umyté a osušené
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, plus na vymazání mísy
- mozzarella, třešničky, pro servírování
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1251 kJ / 299 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Carbohidratos
- 13.5 g
- Grasa
- 18.9 g
- Fibra
- 12.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Limetkovo - zázvorová pěna
Ninguna calificación
Cuketové bábovičky
50min
Zeleninová bábovka
1h 45min
Limetkový koláč s tvarohem
12h 50min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2h 45min
Zabaione
15min
Galettes zarolované s lososem (bez lepku)
45min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Ninguna calificación
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Ninguna calificación
Americké pečené fazole
Ninguna calificación
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1h 40min