Versiones compatibles
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lime-pickled onions
- 2 red onions, cut into thin rings
- 1 tbsp sea salt flakes
- 2 limes, juice only
- 1 fresh green chilli, deseeded and cut into thin slices
Chilorio
- 1000 g pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
- 1300 g water
- 40 g ancho chillies, stems removed
- 2 tsp fine salt
- 60 g apple cider vinegar
- 6 garlic cloves
- 1 tsp cumin seeds
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp dried oregano
- 1 piece orange, zest (1 x 2 cm), no white pith
- 1 orange, juiced
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- tortillas, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1681.3 kJ / 400.3 kcal
- Proteína
- 25.8 g
- Carbohidratos
- 27.4 g
- Grasa
- 19.6 g
- Grasa saturada
- 7.9 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 2086.3 mg
Recetas alternativas
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Chimichurri
5min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Jambalaya
35min
Gyoza meatballs
35min
Shrimp and Grits
1h 50min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Cochinita Pibil
4h
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Chicken picadillo cups
40min