Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
TM6 TM5 TM31

Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives

3.9 ( 20 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
  • 400 g fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp dried oregano plus 1 pinch for sprinkling
  • 350 g ripe tomatoes peeled and quartered
  • 50 g water
  • 15 g pickled capers drained
  • 20 green olives, pitted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
381 kcal / 1593 kJ
Proteína
50.22 g
Grasa
18.67 g
Carbohidratos
3.06 g
Fibra
1.15 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas