Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 250 g wheat flour
- 120 g vegan margarine, cold, cut into pieces, plus extra for greasing
- 60 g water, cold
- ½ tsp fine salt
Topping and preparation
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 400 g silken tofu, drained
- 30 g olive oil
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tbsp starch
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 200 g spinach leaves, frozen, defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
- 2 tbsp breadcrumbs, vegan
- 150 g cherry tomatoes, cut in half
- 30 g flaked almonds
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1480 kJ / 353 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 3.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Lentil moussaka
2h 20min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Festive Baguette
3h 45min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Mushroom pie
1h 40min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Baked falafel kofta
Ninguna calificación
Chili non Carne
1h
Broccoli almond soup
30min
Kale Meat(less) Balls
30min