
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground plus extra to taste
- 2 carrots cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
o 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 393 kcal / 2479 kJ
- Proteína
- 44.3 g
- Grasa
- 42.5 g
- Carbohidratos
- 7 g
- Fibra
- 3.925 g
En colecciones
Recetas alternativas
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chicken chasseur
1h 50min
Irish lamb stew
6h 20min
Beef Stroganoff
1h
Beef and mushroom hot pot
2h
Pasta salad with salmon and vegetables
45min
Chicken with tomato sauce
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Lamb Stew
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1h 55min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h