Empress Rice with Crème Anglaise
TM5 TM6

Empress Rice with Crème Anglaise

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 350 g whole milk
  • 80 g caster sugar
  • 50 g pudding rice
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 3 jelly cubes, (quarter of one 135 g pack)
  • 1 vanilla pod, seeds only
  • 3 egg yolks, from medium eggs
  • 250 g milk
  • 4 gelatine leaves
  • 15 g candied cherries, diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
  • 15 g candied angelica, diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
  • 20 g Kirsch
  • 200 g whipping cream, chilled

Inf. nutricional
por 6 portions
Calorías
9252 kJ / 2214 kcal
Proteína
46 g
Carbohidratos
199 g
Grasa
122 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas