Slow Cooked Beans with Cider
TM6 TM5

Slow Cooked Beans with Cider

2.3 ( 4 valoraciones )

Ingredientes

  • 450 g dried cannellini beans soaked overnight then drained
  • water to cover
  • 75 g tomato purée
  • 3 Tbsp sugar cane molasses
  • 2 Tbsp brown sugar
  • 1 ½ tsp Dijon mustard
  • 2 Tbsp cider vinegar
  • 375 g dry cider
  • 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 170 g onions quartered
  • 110 g carrots cut in pieces (3 cm)
  • 2 Tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
248 kcal / 1040 kJ
Proteína
13.6 g
Grasa
4.8 g
Carbohidratos
37.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas