Asparagus and Hollandaise Tart
TM6 TM5

Asparagus and Hollandaise Tart

4.6 (9 valoraciones )

Ingredientes

Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, cold
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    o vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 500 g water
  • 250 g fine asparagus
  • 190 g unsalted butter, diced
  • 6 egg yolks, from medium eggs
  • 4 ½ tsp lemon juice
    o 4 ½ tsp vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
4421 kJ / 1057 kcal
Proteína
24.3 g
Carbohidratos
43.6 g
Grasa
87.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas