Dispositivos y accesorios
Dim Sum 'Shao Mai'
Prep. 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcional) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
240 kJ /
57 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Mala Bakkwa
4h 35min
Minced Raw Meat
35min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Wonton Soup
1h
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1h 50min
Prawn Dumplings
1h 15min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min