Chinese-style Stir-Fried Vegetables
TM6 TM5

Chinese-style Stir-Fried Vegetables

4.3 ( 66 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 long red chilli halved, deseeded if desired
  • 2 garlic cloves
  • 10 - 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce to taste
    o soy sauce to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
137.9 kcal / 577.1 kJ
Proteína
3.7 g
Grasa
8 g
Carbohidratos
13.9 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
1.4 g
Sodio
359.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas