Dispositivos y accesorios
Romige snijbietsoep
Prep. 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
15.4 g
Calorías
1753 kJ /
419 kcal
Grasa
7.1 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
78.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Winterse soepen
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Ninguna calificación
Parelgerst- en champignonsoep
Ninguna calificación
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Ninguna calificación
Kurkuma schillen
Ninguna calificación
Romige courgettensoep
35min
Abrikozen ketchup
Ninguna calificación
Knolselder parmigiana
1h 10min
Graubünden gerstsoep
Ninguna calificación
Pompoenbrood
1h 45min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min