Versiones compatibles
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
20
g sjalotten
o 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (opcional)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 1987 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 50 g
- Grasa
- 24 g
- Fibra
- 9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Batbout met kaas
30min
Matzeballen
Ninguna calificación
Roze pompelmoes en rode bessensap
Ninguna calificación
Citroen en yoghurt dessert
Ninguna calificación
Sojamelk en gestoomde broodjes
Ninguna calificación
Groene smoothie bowl met gojibessen
Ninguna calificación
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Groenteflan
1h 35min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h