Dispositivos y accesorios
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Prep. 25min
Total 50min
10 porties
Ingredientes
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
13.4 g
Calorías
1360 kJ /
325 kcal
Grasa
25.1 g
Fibra
1.5 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Ninguna calificación
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Ninguna calificación
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Ninguna calificación
Butter Chicken
1h
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Ninguna calificación
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Ninguna calificación
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Groentesticks
Ninguna calificación
Boemkool buffalo hapjes
35min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Ninguna calificación
Geraardbergse Mattentaarten
1h