Dispositivos y accesorios
Mediterraanse parelgerstrisotto
Prep. 15min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (opcional)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
16 g
Calorías
2159 kJ /
517 kcal
Grasa
23 g
Fibra
8.5 g
Carbohidratos
52 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Go vegan!
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Scandinavische brunch
Ninguna calificación
Kimchi risotto
Ninguna calificación
Rabarber, gember en citroen risotto
Ninguna calificación
Snelle Thaise kipcurry
40min
Gnocchi Tricolore
35min
Pasta met prei en ajvar
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Indiase groentencurry
50min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min