Dispositivos y accesorios
Japanese Ramen Noodle Soup
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
fresh ginger sliced (3 mm)2 slices
-
hot paprika powder½ tsp
-
eggs2
-
nori sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned sweetcorn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
-
toasted sesame seeds for garnishing2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Grasa
77.7 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
28.8 g
Carbohidratos
69.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kimchi Tofu Soup
35min
Mojito
5min
Express Strawberries Dessert
5min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Curly Fries with Garlic Sauce
Ninguna calificación
Mojito
10min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Loaded Potato Waffle
50min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Lemon Garlic Chicken
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min