Dispositivos y accesorios
Japanese Ramen Noodle Soup
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
fresh ginger sliced (3 mm)2 slices
-
hot paprika powder½ tsp
-
eggs2
-
nori sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned sweetcorn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
-
toasted sesame seeds for garnishing2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Grasa
77.7 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
28.8 g
Carbohidratos
69.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Date and Oat Drink
20min
Baked Pork Loin with Rice
1h 20min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Lasagna Bolognese
3h
Pad Thai
45min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Embotido
Ninguna calificación
Thai Red Chicken Curry and Rice
40min