Dispositivos y accesorios
Semolina cake (namoura)
Prep. 10min
Total 1h 50min
12 portions
Ingredientes
Semolina cake
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing50 g
-
sugar200 g
-
yoghurt400 g
-
medium wheat semolina450 g
-
fine semolina150 g
-
baking powder1 tsp
Syrup
-
water100 g
-
sugar300 g
-
blossom water1 tsp
-
rose water (opcional)1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Assembly and baking
-
blanched almond12
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.6 g
Calorías
1820 kJ /
435 kcal
Grasa
7.7 g
Carbohidratos
83.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Marble cake
2h
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arseeyah
50min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Gazelle horns
1h
Chicken pastilla
1h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min