Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 200 g milk
- 1 egg
- 40 g olive oil
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 2 tsp dried instant yeast
- 600 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp salt
Filling
- 150 g tasty cheese, cut into cubes
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp paprika
- 500 g mince (chicken, beef or lamb)
- 1 tbsp plain flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- 250 g feta cheese, crumbled
- olive oil spray, for frying
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1541.2 kJ / 366.9 kcal
- Proteína
- 18.2 g
- Carbohidratos
- 30.7 g
- Grasa
- 18.5 g
- Grasa saturada
- 7.5 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 386.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Mexican stack
45min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Pizza pockets
1h 50min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Filo spinach slice
55min
Family chicken galette
1h 55min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Ricotta gnocchi
2h
Rosemary meat pies
3h 30min
Portuguese-style custard tarts
40min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min