Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1235 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 225 - 255 g Chinese egg noodles, dried (see tip)
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 70 g bread, torn in pieces
- 1 garlic clove
- 15 g fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 100 g red peppers, cut in pieces (approx. ½ large red pepper)
- 30 g olive oil
- 485 g milk
- 30 g plain flour
- 70 g dry white wine (e.g. Chardonnay)
- 1 Tbsp chicken stock paste
- 225 g button mushrooms, halved
- 340 g tinned tuna, in brine (drained weight)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2251 kJ / 538 kcal
- Proteína
- 35 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Beef with Mushrooms
30 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Turkey Crumble
1h 10min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Tuna Pasta Bake
1h
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min