Dispositivos y accesorios
Lentil Curry (Dahl)
Prep. 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dried red lentils200 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pandan leaf tied in a knot1
-
coconut cream60 g
-
oil60 g
-
mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
bird's eye chillies, fresh deseeded if preferred2
-
fresh curry leaves3
-
tomato diced (1 cm)1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
1034 kJ /
246 kcal
Grasa
13 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
21 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vegetable Biryani
50min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Tarka Dal
9h 5min
Paneer Makhani
1h
Coconut and Spinach Dahl
50min
Indian vegetable curry
50min
Coconut Dhal
20min
Chapatis
1h 30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Chana Masala
45min