Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 (63 valoraciones )

Ingredientes

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 30 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
  • 50 g unsalted butter, cold, diced
  • 60 g shallots, halved
  • 120 g dry white wine
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 200 g boiling water
  • 125 g single cream (approx. 18 % fat)
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • fine sea salt, to taste

Inf. nutricional
por 300 g
Calorías
3309 kJ / 789 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
27 g
Grasa
62 g
Grasa saturada
49 g
Fibra
10.3 g
Sodio
1636 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas