
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 12 g dried porcini mushrooms
- 30 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces
- 50 g unsalted butter cold, diced
- 60 g shallots halved
- 120 g dry white wine
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
o ½ tsp chicken stock paste, homemade - 200 g boiling water
- 125 g single cream (approx. 18 % fat)
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- fine sea salt to taste
- Inf. nutricional
- por 300 g
- Calorías
- 789 kcal / 3309 kJ
- Proteína
- 13 g
- Grasa
- 62 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Fibra
- 10.3 g
- Grasa saturada
- 49 g
- Sodio
- 1636 mg
Recetas alternativas
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Beef Stroganoff
1h
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Whipped Cream
10min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Dauphinoise Potatoes
50min