Dispositivos y accesorios
Vegan mozzarella
Prep. 10min
Total 3h 40min
415 g
Ingredientes
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 415 g
Proteína
21.4 g
Calorías
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Grasa
163.3 g
Fibra
10.2 g
Carbohidratos
58.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegan Butter Spread
5h 10min
Coconut and maca hot chocolate
24h 15min
Vegan gravy
40min
Cashew pouring cream
35min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Vegan butter
8h 5min
Pea and garden mint fritters
25min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min
Coriander pesto
5min
Amritsari dal
26h
Vegan Christmas cake
27h 10min