Pesto Baked Eggs
TM6 TM5 TM31

Pesto Baked Eggs

5.0 ( 7 valoraciones )

Ingredientes

Puff Pastry and Pesto

  • 150 g butter, unsalted diced (1 cm), then frozen
  • 150 g plain flour plus extra for dusting
  • 60 g water chilled
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 15 g toasted pine nuts
  • 1 garlic clove
  • 40 g fresh basil leaves
  • 70 g extra virgin olive oil

Assembly

  • 6 medium eggs
  • fine sea salt for seasoning
  • ground black pepper for seasoning

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
534 kcal / 2218 kJ
Proteína
13.7 g
Grasa
41.5 g
Carbohidratos
25.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas