Dispositivos y accesorios
Chickpea Soup (Revithia)
Prep. 5min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed, drained250 g
-
water plus 250 g chilled1350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12 g
Calorías
1054 kJ /
251 kcal
Grasa
9 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
27 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Greek Feast
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Quinoa Broth
35min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Tofu stew
30min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Pizza Capricciosa
1h 35min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Tofu stew
30min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min