Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
-
500
g ripe tomatoes, cut in pieces
o 500 g tinned chopped tomatoes - 15 g tomato purée
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrots, leeks, celery), sliced (1 cm)
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
-
350
g black-eyed beans, dried, soaked for at least 4 hours
o 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 270 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery), sliced (1 cm)
-
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or defrosted
o 1000 g raw squid rings, fresh or defrosted - salt, plus extra for squid
- ground black pepper, plus extra for squid
- extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 20 g freshly squeezed lemon juice (opcional)
- fresh coriander, chopped (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1339 kJ / 320 kcal
- Proteína
- 32 g
- Carbohidratos
- 22 g
- Grasa
- 9 g
- Fibra
- 11.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Green Bean Pizza
3h
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2h 10min
Tempeh Bolognaise
30min
Jacket Potato Mice
1h 20min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Mushroom pie
1h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min