Dispositivos y accesorios
Caldeirada (Fish Stew)
Prep. 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (opcional)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
31 g
Calorías
1486 kJ /
356 kcal
Grasa
6 g
Carbohidratos
38 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Portuguese Classics
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Ninguna calificación
Seafood Rice
1h 15min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Lamb Stew
50min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Fish Stew
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Monkfish and prawn soup
1h