
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 450 g red onions halved
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
o 1 chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled - ½ Tbsp dried herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms quartered
- 1 Tbsp fresh parsley chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 445 kcal / 1862 kJ
- Proteína
- 31 g
- Grasa
- 20 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Fibra
- 4.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and Ale Stew
2h 20min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef with Mushrooms
30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Fish Stew
45min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Salmon Fishcakes
1h 50min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Seafood Risotto
40min
Beef Bourguignon
1h 30min