Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 42 g
- Grasa saturada
- 25 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1001 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Chilli Con Carne
35min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min