Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
TM6 TM5 TM31

Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche

4.0 ( 12 valoraciones )

Ingredientes

Herb Crème Fraîche

  • 1 lemon thin peelings of skin and juice
  • 5 g fresh dill leaves only
  • 5 g fresh parsley leaves only
  • 5 g fresh coriander leaves only
  • 200 g crème fraîche
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Rosti

  • 10 g fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
  • 10 g fresh parsley leaves only
  • 220 g raw beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 2 egg yolks from medium eggs
  • 3 Tbsp plain flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp olive oil
  • 200 g smoked salmon
  • 1 lemon cut in wedges, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
370 kcal / 1549 kJ
Proteína
17 g
Grasa
25 g
Carbohidratos
17 g
Fibra
4.7 g
Grasa saturada
8.6 g
Sodio
1394 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas