Dispositivos y accesorios
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Prep. 15min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
307 mg
Proteína
7 g
Calorías
801 kJ /
190 kcal
Grasa
6 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
27 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2h 10min
Feta and Olive Loaves
1h 20min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Black Forest Trifle
1h 45min
Walnut Scones
30min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Cheddar Soda Bread Rolls
50min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min