Zalm en venkel risotto
TM6 TM5

Zalm en venkel risotto

4.7 (50 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 50 g sjalot, gehalveerd
  • 150 g venkelknol, in stukken
  • 20 g olijfolie
  • 320 g risotto rijst
  • 100 g witte wijn
  • 700 g water
  • 1 volle tl visbouillon pasta
    o 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper
  • 1 el geraspte citroenschil
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
  • 30 g boter, in stukken
  • 1 el verse dille, gehakt, als garnering

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
2605 kJ / 618 kcal
Proteína
28 g
Carbohidratos
67 g
Grasa
25 g
Fibra
1.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas