Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
o 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 1452 kJ / 345 kcal
- Proteína
- 10.2 g
- Carbohidratos
- 47.2 g
- Grasa
- 12.4 g
- Fibra
- 2.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Ninguna calificación
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Zalm en venkel risotto
25min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Risotto bolognese
45min
Courgetteomelet
40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Worst met erwtenrisotto
30min