Dispositivos y accesorios
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Prep. 20min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
52 g
Calorías
2392 kJ /
569 kcal
Grasa
20 g
Fibra
1.5 g
Carbohidratos
43 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Lekkere kip
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vegetarische pizza
Ninguna calificación
Veggie regenboog pizza
Ninguna calificación
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Zalm en venkel risotto
25min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Kipfilets pizzaiola
55min
Pompoenrisotto met spek
25min