Dispositivos y accesorios
Sardine Empanada
Prep. 30min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
320 mg
Proteína
11 g
Calorías
1473 kJ /
353 kcal
Grasa
21 g
Grasa saturada
10 g
Carbohidratos
30 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Steamed Lemon Cake
2h 20min
Pear Frangipane
1h 30min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Mocha Cake
3h
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Seafood Korma
40min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Orange and Marmalade Cake
1h 15min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Madeira Cake
1h 30min