Dispositivos y accesorios
Sardine Empanada
Prep. 30min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
320 mg
Proteína
11 g
Calorías
1473 kJ /
353 kcal
Grasa
21 g
Grasa saturada
10 g
Carbohidratos
30 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Ginger and Pear Pie
40min
Ginger and Pear Pie (TM5)
Ninguna calificación
Thai Green Curry Paste
10min
Steamed Whole Fish
45min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Ninguna calificación
Kashmiri Rice
30min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1h
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h