Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
TM6 TM5

Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato

2.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

Lamb Loin Roll

  • 30 g olive oil
  • 10 g Dijon mustard
  • 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 ¾ tsp fine sea salt
  • 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
  • 500 g water
  • 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
  • 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
  • 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)

Sauce and Finalisation

  • 40 g unsalted butter, soft
  • 40 g plain flour
  • 50 g cream
  • 50 g milk
  • 1 meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp meat stock paste, homemade
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • oil, for frying
  • 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3682 kJ / 879 kcal
Proteína
34 g
Carbohidratos
72 g
Grasa
44 g
Fibra
29 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas