Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3682 kJ / 879 kcal
- Proteína
- 34 g
- Carbohidratos
- 72 g
- Grasa
- 44 g
- Fibra
- 29 g
En colecciones
Recetas alternativas
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Basque Chicken
1h 10min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Ninguna calificación
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Roquefort Sauce
20min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Herby Steaks with French Potato Salad
45min