Dispositivos y accesorios
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Prep. 15min
Total 10h 55min
8 porties
Ingredientes
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
46.6 g
Calorías
2145 kJ /
515 kcal
Grasa
35.8 g
Carbohidratos
1.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Ninguna calificación
Ossenstaart Shepherd's Pie
Ninguna calificación
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Ninguna calificación
Verfrissende Melkdrank
5min
Chocolade-Fudgecake
Ninguna calificación
Hummus
5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Ninguna calificación
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Ninguna calificación
Kimchi mac&cheese
50min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Ninguna calificación
Roze roerei
15min
Hollandaise saus
Ninguna calificación