No-rise Wholemeal Pizzas

No-rise Wholemeal Pizzas

4.6 21 valoraciones
Prep. 30min
Total 40min
16 slices

Ingredientes

Dough
  • mozzarella drained, cut in pieces (2 cm), to taste
    200 - 250 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • strong wholemeal bread flour plus extra for dusting
    450 g
  • water warm
    250 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
Topping and Assembly
  • pitted black olives halved
    20
  • roasted red peppers, preserved thinly sliced (1 cm)
    2
  • red onions small, thinly sliced (5 mm)
    2
  • red pesto, homemade (see tip)
    190 g
    1 jar red pesto, (190 g jar)
  • artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
    1 jar
  • toasted pine nuts
    2 Tbsp
  • balsamic glaze for drizzling

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 slice

Sodio 286 mg
Proteína 8.6 g
Calorías 1009.1 kJ / 241.2 kcal
Grasa 11.7 g
Fibra 2.5 g
Grasa saturada 3 g
Carbohidratos 26.1 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...