Korean Beef Sauté
TM6 TM5

Korean Beef Sauté

4.6 (100 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
  • 3 oz Bosc pear, peeled, in pieces
    o 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces
  • 2 oz soy sauce
  • 1 ½ oz brown sugar
  • ½ oz sesame oil
  • ½ oz Korean chili paste (gochujang)
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
  • 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
  • 1 oz vegetable oil, divided
  • sesame seeds, to garnish
  • fresh cilantro leaves, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2912 kJ / 696 kcal
Proteína
50 g
Carbohidratos
13 g
Grasa
50 g
Grasa saturada
14 g
Fibra
1 g
Sodio
544 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas