Dispositivos y accesorios
Italian "Baked" Beans
Prep. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
903 mg
Proteína
19 g
Calorías
1180 kJ /
282 kcal
Grasa
2 g
Fibra
11 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
49 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
BBQ Time Savers
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Spanish Rice
35min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1h 30min
Spinach and Olive Focaccia
1h 15min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Sardine Sandwich Spread
5min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Banana Bread Maui
1h
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Split Pea Soup
1h 25min