
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions halved
- 2 oz carrots cut into pieces
- 2 oz celery cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 432.8 kcal / 1810.6 kJ
- Proteína
- 16.8 g
- Grasa
- 35.5 g
- Carbohidratos
- 11.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Grasa saturada
- 9.3 g
- Sodio
- 878 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Carnitas
Ninguna calificación
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Chutney Chicken
30min
Chicken and Pear Pie
2h 40min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Lemon Garlic Chicken
30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Key Lime Pie
4h 40min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Parmesan
1h 10min