Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Proteína
- 16.8 g
- Carbohidratos
- 11.5 g
- Grasa
- 35.5 g
- Grasa saturada
- 9.3 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 878 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mediterranean Chicken
35min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Beef Stroganoff
40min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Bolognese Sauce
1h 10min
Chicken Étouffée
1h 25min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min